0
HTC One Mini Özellikleri ve FiyatıHTC One cep telefonu oldukça beğenilmişti. Özellikleri de oldukça yüksekti. Ancak bu özellikler fiyatı da etkilediğinden herlesin almasına olanak tanımıyordu. Bu nedenle de HTC bir politika yürüterek HTC One’ın mini versiyonunu piyasaya sürmek için hazırlıklara başladı. Bu kısa zaman önce sadece bir söylentiden ibaretti. Ancak söylentiler sanırım doğru çıktı. Çünkü HTC’nin kendi web sitesinde bulunan haberlerden yola çıkarak sizler için bu makaleyi hazırladık. 

HTC’nin sitesinde verilen bilgilere göre cihazın adının HTC One Mini olacağı kesinleşti. Bu bilgilere ek olarak cihazın boyutunun 4.3 inç olacağı da belirlendi. Ayrıca cihazın 720x1280 çözünürlüğüne sahip olması bekleniyor. HTC One 1080p ekran çözünürlüğünü destekliyordu, ancak HTC One Mini desteklemiyor. Aslında desteklememesi de norma. Çünkü HTC One’ın fiyatı nerde, HTC One Mini’nin fiyatı nerde olacak. Zaten bu şekilde mini bir cebin üretim amacı fiyatı ucuz yapmak. Fiyatı ucuz yapmak için de bazı özelliklerden fedakarlık etmek zorundalar. 

HTC One Mini Android 4.2.2 işletim sistemi ile gelecek. Birkaç özelliğinden daha söz ediliyor, ancak şimdi anlatacağım özellikler sadece söylentiden ibaret. Bu özellikler 1.4 GHz çift çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı. Bu özellikler mini politikasını güden bir cep için fena özellikler değil.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top