0
Google Chrome tarayıcısı dünyada en çok kullanılan tarayıcı olduğu için birçok sorunla boğuşmak zorunda. Her türlü kötü huylu program ona bulaşıyor. Bu nedenle zaman zaman birçok sorun çıkıyor. Bu sorunlardan bir tanesi de Shockwave Flash Eklentisi sorunudur. 

Shockwave Flash Eklentisi sorunu video izlerken meydana gelir. Videonuz bir anda kesilir ve üstte Shockwave Flash Eklentisi bozuldu der. Bu gibi bir sorun aslında yok. Çünkü eklenti bozulmuyor. Size verilen yanlış bir sinyal. Sanırım girdiğiniz siteden kaynaklı bir durum. Bu gibi durumlarda ne yapmalısınız? 

İlk yapmanız gereken siteyi yenileyip tekrar videoyu izlemeye başlamak. Eğer olmazsa tarayıcıyı kapatın. Ardından tekrar açın. Eğer bu çözüm de olmazsa Chrome eklentiler kısmına girin. Flash player eklentisi varsa kaldırın. Resmi sitesinden flash player eklentisini tekrar yükleyin. Bu da derdinize çare olmadıysa şu yolu deneyebilirsiniz. Chrome’un adres çubuğuna chrome:plugins yazın. Enter’a basın. Karşınıza bir sayfa çıkacak. Bu sayfada Adobe Flash Player eklentisini devre dışı bırakın. Ardından da tarayıcınızı kapatıp tekrar açın. Bu yolların bir tanesiyle mutlaka çözülmesi lazım. 

Eğer tüm bunlardan bir fayda görmediyseniz o zaman tarayıcıyı bilgisayardan kaldırın. Kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tarayıcıyı tekrar bilgisayara indirin. Bu mutlaka işinze yarayacaktır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top