0
Samsung son zamanlarda S serisi ile oldukça iyi iş yaptı. Yeni modeller çıkarmak konusunda da oldukça hızlı gidiyor. Son model Galaxy S4 tanıtıldı ve satışa sunuldu. Galaxy S4 tanıtılalı daha 3 ay oldu, ancak ardından hemen Galaxy S5 geldi. Bu hızlı gidişe hayret edilmeyecek gibi değil. 
galaxy s5 çıkış tarihi

Galaxy S5 hakkında değişik söylentiler var. Bazı kaynaklar Galaxy S5'in tamamen alüminyum kasayla geleceğini şimdiden doğruladı. Ancak doğrulama yetmez. Gözle görülmeyince hiçbir şey gerçek değildir. Çünkü daha önce Galaxy S4’ün de bu şekilde bir kasa ile geleceği söylenmişti. Ancak Galaxy S4 tanıtıldığı zaman haberlerin tamamen asılsız olduğunu anladık. 

Samsung’un en büyük sorunu sizlerin de bildiği gibi sağlamlık. İPhone gibi sağlam bir kasa oluşturabilse o zaman Samsung’un belini bükebilecek bir teknoloji firması tanımıyorum. Zira bu haliyle bile satışları çok iyi gidiyor. Eğer alüminyum kasa bir cep üretirse 10 satacağına 50 satar. Çünkü sağlamlık her zaman önemlidir. Kasa sağlamlığı, cam sağlamlığı gibi kavramlar bir akıllı teefon için çok önemlidir. 

Her şey için daha çok erken. Çıkan haberlere inanmak en büyük körlük olur. Bu nedenle bir süre daha beklemek en iyisidir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top