7
Far Cry 3 özellikleriyle gerçekten çok şaşırtan bir oyun. Bu oyundaki özellikleri çözmek için oldukça fazla zaman harcamamız gerekiyor. Oyunda aslında 4 adet silah almanız izin var, ancak bazı özellikleri açmanız gerekiyor ve nazı şeyler toplamanız gerekiyor. Toplayacağınız şeyler arasında hayvan kalpleri var. Kiminden bir tane, kiminden iki tane topluyorsunuz. İlk önce dağ keçisi kalbi, sonra geyik kalbi, sonra da köpek balığı kalbi alıyorsunuz ve 4 tane silah kullanmaya hak kazanıyorsunuz. Ancak sadece alarak her şey olmuyor. Şu şekilde yapacaksınız. 

İlk olarak hayvan kalplerini toplayın. Daha doğrusu ilk olarak bir iki tane keçi kalbi alın. Daha sonra ESC tuşundan menüye girin. Menüde crafting butonu var. 


Ona tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Crafting butonuna tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekranı aldığınız zaman inceleyin.


Sağ üst köşede 4 tane buton var. İlki iğne, ikincisi çanta butonu. Çantaya tıklayın ve içine girin. İçine girdiğiniz zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. 


Orada ilk sırada weapon holsters sekmesini gördünüz. Ona tıklayın. Tıkladığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak. 


Bende bir şey istemiyor. Çünkü ben hepsini topladım ve açtım. Siz de açtığınız zaman bu şekilde görünecek. Açmadıysanız sizden o menüde bir şeyler isteyecek. Onlar da hayvanların kalpleri Onları toplayın ve üzerine yine crafting menüsünden çift tıklayın ve silah özelliğini açın.Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. yalnız toplanan şeyler kalp değil hayvan derisi.kalp ile silah kılıfının ne alakası olabilir? :)

    YanıtlaSil
  2. Animal hearts ne demek acaba vaas kardeş? Bunun anlamını biliyo musun

    YanıtlaSil
  3. Ben Onların 3 Ünüde Yaptım Hala 2 Silah Var

    YanıtlaSil
  4. Eksik bıraktığın bişey olmalı. Hayvan kalplerini topladıktan sonra bide onları yukarıda resimde gösterdiğim gibi açıcaksın.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. ya ben bu oyunu aldım rusça çıktı neyse ben şimdi her türlü keçiyi öldürdüm yanına gittim e ye bastım hiçbişii yapmadı altta bi yazı yazıyo rusça olduğu içinde anlamyorum :) neyse bana bi çözüm söleyin lütfen

    YanıtlaSil
  7. Animal Hearts demiyor adam gibi oynayıp wikiye bakın size signature silah ne desek anlamayacaksınız goat skin keçi derisi arastırmadan yazmayın lütfen

    YanıtlaSil

 
tic
Top