2
Facebook Home yayınlanalı çok oldu. Bu nedenle bizde kötü bir uygulama demek için yeteli yorumun yapıldığını düşünüyoruz. Zira uygulama yayınlandıktan sonra en çok indirilen uygulamalar arasına girmiş ve uygun cihazlarda çok sayıda insan tarafından denenmişti. Verilen oylara ve yapılan yorumlara baktığımız zaman Facebook Home'un pekta kaliteli bir uygulama olduğunu söyleyemeyeceğiz.

Facebook'un uygulamalarının Android için pek sevilmediğini görüyoruz. Şirkette özellikle Home için bu durumu farketmiş ve önlem almaya başlamış. Yapılan açıklamalara göre Facebook Home üzerinde uzun zamandan beri düşünülüyor ve kullanıcıların istekleri yorumlanıyormuş. Bu çalışamalar neticesinde Home için Dock güncellemesi yayınlandı.


Facebook'ta artık favori uygulamalarınıza pratik bir şekilde erişmenizi sağlayan bir dock bölümü yer alacak. Şirkette yapılan açıklamaya göre bu yapılacak olan güncellemelerin daha ilki. Bundan sonra Facebook Home için daha iyi güncellemeler yapılacak. Dock güncellemesi ile Facebook Home'da uygulamalar konusunda daha özgür olacaksınız. Güncellemeye uygulamanın Google Play sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top