0
Dokunmatik telefonlarda oyun oynamak bazen zordur. Bazı oyunları gamepad olmadan zevkli bir şekilde oynayamazsınız. Gamepad denilen cihaz pahalı olduğu için onu satın almak birçok kişi için imkansız olabilir. İmkansız olmasa bile o kadar parayı gamepade vermek istemeyebilirler. Artık vermelerine de gerek kalmadı. Dokunmatik telefonlar için stickerlar geliyor. 
dokunmatik telefonlar için ucuz game pad

Obinova bu gamepade, Invisible Gamepad adını veriyor. Bu gamepad görselde de gördüğünüz gibi ekranınızın köşesine yerleştiriliyor. Ekranın köşesinde yerleştirilen sticker oyunlarınızı rahat bir biçimde oynayabilmenize yardımcı oluyor. Ekranınız sadece sol köşesinde değil, sağ köşesinde de aynı stickerın farklı işlev gören butonları var. 

Bu gamepad mobil cihazlarda oyun keyfini daha iyi çıkartabilmek için Obinova CEO’su Oliver Bugiues tarafından düşünüldü. Düşünülen bu fikir gerçekten çok işe yarar olmuş. İnsanlar o kadar parayı bir gamepade vermektense bu stickerlardan alırlar. Bu stickerlar birçok cihaza da uyumlu. Hatta Android cihazların tümüne uygun diyebiliriz. Ayrıca İphone, İPad, İPod Touch gibi cihazlara da uygun. 

Bu stickerlar herhangi bir kurulum gerektirmeden cihazınızla uyumlu bir şekilde çalışabiliyorlar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top