0
HTC'nin yeni bir dev ekranlı Android modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. HTC One Max ismiyle anılan bu cihzın taslak çizimleri sızdırıldı. Samsung'un ürettiği dev ekranlı telefonların üzerine Nokia, Sony ve HTC'den de benzer ürünler üretmeye çalışıyor. Son zamanlarda cep üreticilerinin birbirlerini taklit ettiğini söylemek mümkün. Galaxy S3 Mini ve Galaxy S4 Mini'den sonra şimdi de HTC One Mini haberleri bunu doğruluyor. Bununla birlikte Nokia'nın Galaxy Note gibi Phablet denilen sınıfa girecek projelerinin olduğunu biliyoruz. Sony'nin Xperia ZU'sunu daha yakında yazdık. Apaçık şirketler birbirlerini taklit ediyor, daha doğrusu Samsung başarısını tastikletmiş görünüyor.

HTC One'ın satışları çok iyi gitsede şirket prestij açısından bu modelle birlikte çok şey kaybetti. Tedarik sıkıntılarından telefonun çıkışı bir çok kez ertelenmiş, insanlar mağdur edilmişti; tüm bunlara rağmen HTC One'ın satışlarının iyi gitmesi gerçekten kaliteli bir model olduğunu kanıtlıyor.


Söylenenlere göre HTC One Max Phablet sınıfına girecek ve Galaxy Note ile rekabet edecek. Bildiğiniz gibi Xperia ZU'da Galaxy Note ile rekabet edecek denilmişti. Söylentilerden çıkan HTC One Max'ın özelliklerine bir göz atalım;

HTC One Max Özellikler

  • Ekran: 5.9”, Full HD
  • Boyutlar: 9.4mm kalınlık, 140mm boy
  • İşlemci: 2.3GHz Snapdragon 800 işlemci
  • Pil: 3.300mAh
  • Ses: Boom Sound

Taslak çizimler yazımızla paylaştığımız görselde bulunuyor. Bakalım dev ekranlı telefonlar, bir diğer değişle Phabletler, Galaxy Note'ların yerini tutabilecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top