0
Icebreaker A Viking VoyageRovio Angry Birds oyunuyla piyasaya atıldı. Oyunları çok başarılı ve çok eğlenceliydi. Angry Birds’ü oynamayanınız yoktur. Dünyada rekor kıran oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds’ü oynamamak mümkün mü? 

Rovio Angry Birds ve The Amazing Alex’den sonra Icebreaker: A Viking Voyage oyununu yayınladı. Kısa zaman önce yayınlanan oyun sadece IOS platformu için geldi. Bu oyun Nitrome şirketi tarafından geliştirilmiş. Ayrıca birçok ödüle de layık görülmüş. Bu oyun Icebreaker flash oyununun genişletilmiş şeklidir. 

Oyunun içinde oldukça heyecanlı zaman geçireceğiniz yerler var. Oyunda mahsur kalmış olan Vikingleri kurtarmak için mücadele veriyorsunuz. Oyunun 3 farklı teması var. Ayrıca oyunda 95 adet aksiyon paket seviyeleri bulunuyor. Oldukça zevkli bir oyun. 

Oyunu maalesef şu an için ücretli oynayabiliyorsunuz. İPhone için indirmek isterseniz bu bağlantıya tıkayın. 1.79 TL karşılığı oyunu indirin. Eğer İPad’de HD oynamak istiyorsanız o zaman bu bağlantıya tıklayın. HD versiyonun fiyatı da 5.49 TL.

Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top