0
Oyun konsolundan daha çok bir multimedya cihaz olarak karşımıza çıkan Xbox One tanıtımdan sonra çok fazla olumsuz eleştiriler alsa ve PS4 şimdiden galip ilan edilsede bazı dağıtımcı şirketler durumun farklı olduğu yönünde bilgiler verdiler. İngiltere'deki büyük dağıtıcılardan biri olan BlockBuster, beklenmedik şekilde çok sayıda Xbox One ön siparişi almış.

Şirketten yapılan açıklama çok ilginç. Kimsenin bu şekilde bir ilgi beklemediği düşünülürken insanlardan şaşırtacak derecede çok ilgi gelince şirket şaşırmış ve ilginin devam etmesinden memnunlar. Xbox One için ilginin büyük olduğu açıklansada aynı şirket tarafından en büyük rakibi ile ilgili herhangi bir bilgi vermedi.


Playstation, Xbox'ın en büyük rakibi diyebiliriz. Geçtiğimiz senelerde ve bu sene içinde iki oyun konsolu inanılmaz bir rekabet içindeydiler ve hatta iki şirket ilk etapta karşı tarafın tanıtım yapmasından yanaydı. En azından Sony'nin böyle bir niyeti olduğu çok belliydi. Bu iki şirket E3 fuarında kozlarını paylaşacaklar. Bizde fuar sırasında verilen bilgilerden size haberler yapmaya devam edeceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top