0

Microsoft, Washington'da yaptığı basın toplantısı ile yeni nesil oyun konsolu olan Xbox One'ı tanıttı. Harika bir tanıtım gerçekleştiren Microsoft'un harika bir cihaz tanıttığını söylemek gerek. Uzun zamandır oyuncuların konsol ihtiyacını gideren Xbox 360'tan kıyaslnamyacak kadar fark ve kaliteyle çıkan Xbox One hakkında birkaç detay vermek istiyoruz;

Xbox One Tanıtım Videosu


Xbox One Teknik Özellikler


  • İşlemci: 8 çekirdek
  • Bellek: 8Gb
  • Depolama: 500Gb
  • Multimedya: Oyun, televizyon, müzik, Blu-ray oynatıcı, Kinect 2.0
  • Bağlantı özellikleri: USB 3.0, HDMI, 8902.11n Wi-fi

Kinect 2.0 Özellikleri


Sizin en büyük yardımcınız olacak Kinect'in Xbox One'da kullanılan versiyonu 1080P kamera bulunduruyor. Bu sayede diğer oyuncularla birlikte daha gelişmiş özelliklerle iletişim haline kalabilecek oyundan daha çok zevk alacaksınız. Daha doğrusu oyundan arkadaşlarınızla beraber zevk alacaksınız.


Kinect sizi tanıyabilen ve hissedebilen bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Kalp atışlarınızı bile algılayabilen bu sensör Oyun performansınızı arttıracak değişiklikler yapacak. Kinect oyun kolu ile birlikte entegre çalışacak. Kinect'in yüz tamıma sistemide konsolu tam istediğiniz gibi yapıyor. Konsolu açtığınızda yüzünüzü tarayıp tanıyan Kinect hemen sizin profilinize bağlanıyor.

Xbox One Sesli Komut Sistemi


Xbox One tanıtımında bahsedilen en önemli özelliklerinden biri sesli komut sistemi. İlk etapta bu sistemin gürültülü ortamlarda bile sesinizi anlayabilme özelliği var. Belirli komutlarla Xbox One basit bir şekilde yönetilenilecek. Konsolu açıp kapama, Xbox One Game, Xbox One TV, ve diğer Xbox One multimedya seçenekleri arasında sesli komut sistemi yardımıyla geçiş yapılabilecek. Hayatınızın her alanı için tasarlanan bu konsolu sevecesiniz.

Xbox One Oyunları



Yakın zaman içinde Xbox One'a özel 15 farklı oyun piyasada olacak. Etkinlikte EA Sports, FIFA 14, NHL,UFC ve Madden NFL ile 4 özel içerikle desteklenen spor oyunu, Remedy Studios Quantum Breake, Microsft Studios Forza 5 ve Activision Call of Duty: Ghosts oyunları tanıtıldı. Etkinlikteki en önemli bilgilerden biri ise Halo serisinin televizyon dizisinin çekileceği haberi oldu.

Xbox One Forza Motorsport 5 Tanıtım Videosu




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top