0
Microsoft, yaz ortalarına doğru Windows Phone 8'de orta çaplı bir güncelleme yayınlamayı düşünüyor. Bununla ilgili çok önemli bilgiler vermeselerde Birkaç detay bilinenler arasında girdi. Bizde Windows Phone 8 güncellemesiyle ilgili bildiklerimizi aktaracağız. En önemli bilgilerden biri Xbox Music uygulamasında gelişmiş bir güncelleme olacağı. Bundan sonra Microsoft şarkılar hakkında daha detaylı bilgi sunacak ve kişilerin bu şarkıları daha kolay indirmeleri sağlanacak.


Önümüzde ki Windows Phone 8 güncellemesiyle birlikte rehber ve takvimlerinizi Gmail ve Google'ın takvim hizmetiyle sekronize edebileceksiniz. FM Radyo uygulaması ise belkide duymak istediğiniz şeyler arasındadır. Öyle görünüyor ki Windows Phone 8'in bu güncellemesi ile birlikte Microsoft FM Radyo uygulamasını geri getiriyor.

Microsoft bu sene işletim sistemleri ile ilgili önemli güncelleştirmeler yayınlayacak. Bu güncelleştirmelerin hemen hemen aynı tarihlere denk geleceğini tahmin ediyoruz. Bildiğiniz gibi Windos 8 için çok büyük bir güncelleme yolda ve şimdide Microsoft, Windows Phone 8 güncellemsinden bahsediyor. Microsft, müşterilerini iyi değerlendiriyor olmalı.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top