0
Akıllı telefon pazarında kendine yer edinmeye çalışan Nokia Windows Phone ile bunu biraz zor başaracak gibi görünsede rakiplerine göre hamleler yapması ve piyasadaki yerini sağlamlaştırmaya çalışması gerçekten bizi sevindiriyor. Bir zamanların en önemli telefon üreticisi Nokia Lumia ile akıllı telefon pazarında var olmaya çalışıyor. Başarısız diyemeyiz; fakat Androidli cihazlar kadar başarılı olmadığıda bir gerçek. Uzun zamandır konuşulan Nokia Tablet ile ilgili çok önemli gelişme haberlere konu oldu. Nokia Lumia Phablet çok yakında tanıtılacak.


Nokia Lumia Phablet'in özelliklerini duyunca Nokia'nın en büyük rakiplerini çok iyi değerlendirdiğini sizde göreceksiniz. Şimdilik bildiğimiz 7.5” ekrana sahip olan Nokia Lumia Phablet Samsung'un Galaxy Note modellerine benziyor. Hem tablet hem telefon özelliklerine sahip bu cihaz Galaxy Note gibi ilgi görecektir.

Nokia Lumia Phablet 14 Mayıs'ta piyasada olacak gibi görünüyor. Galaxy Note benzeri bu cihazın nasıl ilgi göreceğini çok merak ediyoruz. Bizimle takip etmek için RSS adresimiz ve Facebook Sayfamız aracılığı ile bizimle kalın.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top