0
IOS 7 haberleri çıkmaya başladığından beri çeşitli kişi ve firmalar IOS 7'nin nasıl olacağı ya da daha doğrusu nasıl olması gerektiği yönünde çeşitli videolar hazırlıyorlar. Simply Zesty tarafından hazırlanmış yeni Konsept Dizayn videosunu sizlerle bu yazımızda paylaşacağız. Ondan önce ülkemizdeki bazı büyük gazatelerin, IOS 7'yi gerçekten bu şekilde olacakmış gibi sunması da ilgincimize gitti. Bu açıdan şöyle bir açıklama yapmak gerekiyor; bunlar sadece insanların IOS 7 hakkındaki düşünceleri. Bazı insanlar bu videoda IOS'un kendilerince eksiklerini düşünmüş ve elektronik ortamda bu eksikleri gidermişler. Bir video haline getirip bize sunuyorlar. Resmi bir şey olmadığını özellikle eklemek lazım.


IOS 7'nin arayüzünde resmi olarak bir çok değişiklik bekliyoruz. IOS 7'den beklediğimiz bir diğer şey ise daha çok kişiselleştirilebilmesi. Bundan önceki IOS sürümlerinin tamamen kapalı kutu olduğunu ve insanlara kısıtlı düzenleme seçenekleri sunduğunu söylemek doğru olacaktır. IOS 7'de bu tabuların yıkılmasını bekliyoruz.

Daha önce gelen bilgiler doğrultusunda IOS 7'nin daha hızlı bir arayüzle karşımızda olacağını belirtmek lazım. Bakalım Simply Zesty IOS 7 için nasıl tasarımlar yapmış.

IOS 7 Konsept Videosu




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top