0
Google'ın dünyaca ünlü Maps uygulamasına bisiklet yolları eklendi. Ne yazık ki şimdilik sadece Avrupa'nın 6 ülkesinde var olan bisiklet yolları eklenmiş durumda. Bunun yanında şunu da hatırlatmak gerekir ki sizde Google MapMaker ile haritaya veri girebilirsiniz. Şu an için bisiklet yollarının eklendiği ülkeler; Almanya, Fransa, Polonya, İrlanda, Lüksemburg ve Lihtenştayn olarak belirlenmiş.

Dünyanın en çok kullanılan harita uygulamalarından biri olan Google Maps şimdide bisiklet sevenlere ve bisikletiyle sık sık yolculuğua çıkanlara hitab ediyor. Bu yeni uygulama sayesinde kendinize en uygun bisiklet yolunu seçebilecek ayrıca çevrenizdeki bisiklet yolları hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilseniz size en yakın bisiklet yoluna uygulama sayesinde ulaşabileceksiniz.


Bu haftadan itibaren Google Maps sadece araba ve diğer araçlarla yollara düşenlere değil, bisiklet ile yolculuk yapmayı sevenlere ve spor olsun diye bisiklet kullananlara da çok faydalı olacak. Dünyanın bir çok yerinde bisikletin önemli bir ulaşım aracı olduğunu düşünürsek bu uygulamaya başka ülkelerinde çok yakında ekleneceğini düşünebiliriz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top