0
Geçtiğimiz günlerde, Galaxy S4 Mini ile ilgili birkaç tane görüntü internete sızda da Samsung, Galaxy S4 Mini'nin şu sıralar ve yakın zaman içinde duyurulmasını doğru bulmuyor ve duyurmasıda biraz zaman alabilir; ama bu üstünde çalışmadığı anlamına gelmiyor. Çin'deki bir Twitter alterantifi olan Weibo'da yayınlanan bir resmin Galaxy S4 Mini olduğu söylendi. Yapılan araştırmalar sonucu resim haricinde hiçbir detaya ulaşılamad, ta ki şimdiye kadar.


Techtastic sitesi Galaxy S4 Mini'ye ait olduğu söylenen Benchmarked sonuçlarını ele geçirdi ve internete verdi. Geçtiğimiz ay site Galaxy S4 Mini'nin UAProf yani User Agent Profile'ını keşfetmiş ve çözünürlüğün 960x540 olduğunu bizlere bildirmişti. Elbette bu full HD bir ekranla kıyasla çok çok düşük bir görüntü kalitesi demek oluyor. Benchmarked test sonuçlarında da bu çözünürlüğün teyit edildiği görülüyor. Yani kısaca Samsung Galaxy S4 Mini'nin 960x540 çöünürlükle piyasaya sürüleceğinden eminiz diyebiliriz.

Galaxy S4 Mini Teknik Özellikler

  • Ekran: 960x540 piksel
  • İşletim Sistemi: Android 4.2.2, TouchWiz arayüz,
  • CPU: 28nm 1.7GHz dual-core Qualcomm Snapdragon S4
  • GPU: Adreno 305
  • Bağlantı Özellikleri: Bluetooth 4.0, GPS, Wi-fi


Kamera özelliklerinin henüz bilinmediğini söylemekte fayda var. elbette kamera ile ilgili de tahminler mevcut. Orta düzey bir telefon olacağı söylenen Galaxy S4 Mini için 6 MP civarı kameraya sahip olacağı söyleniyor. Samsung Galaxy S4 Mini hakkında haberleri takip etmeye devam ediyoruz. Sizde bizimle birlikte takip edin

İlgili – Techtastic

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top