0

Analizlere göre teknoloji devlerinden Sony'nin amiral gemisi Xperia Z 40 günde 4.6 milyon satarak gerçekten imrenilecek rakamlara ulaşmış oldu. Son zamanlarda piyasada çeşitli nedenlerle sıkıntı çeken ve hala çıkmamış olan diğer telefonları düşündüğünüzde Sony'nin Xperia Z ile yeri gayet güzel diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi Xperia Z düzeyinde ve daha üst düzey telefonlar şu an için biraz geriden seyrediyor. Bunların başında en sorunlusu belkide Blackberry Z10 geliyor. Bir çok kişinin Blackberry Z10 hakkında fikri bile yok. HTC One çok sorunlu zamanlar geçiriyor. Tedarikçilerle olan sorunu yüzünden telefonun çıkış ertelendi ve bunların hepsi elbette prestij meselesi. Galaxy SIV ise Birkaç hafta daha piyasaya çıkmayacak. Şu an için üst düzey telefon almak isteyenlerin ilk önceliği Xperia Z oluyor.

Xperia Z tanıtıldığı zaman çok ilgi çeken telefonlardan biri oldu. Özellikle su ve toza karşı aşırı dayanıklı olması onu ön plana çıkardı. Asla su geçirmez ve toz almaz şekilde tasarlanan Xperia Z video kayıt kalitesiylede kendini kanıtladı. Bu koşullarda Xperia Z'nin 40 günde 4.6 milyon satması bize gayet normal geliyor.

Bu yazı www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top