0
Yakın zaman içinde yayınlanacak olan Windows 8'in büyük güncellemesi 8.1'den ekran görüntüleri internete sızdı. Bir süredir devam eden Windows 8.1 güncellemesiyle "Başlat" menüsünün geri geleceği haberlerinden sonra sızan görüntüler bizi yine meraklandırdı.


Görsel olarak pek bir değişiklik yaratmayan Windows 8.1 güncellemesi tepki görmüş bir işletim sistemine geliyor. Bildiğiniz gibi bir süredir Windows 8 dokunmatik olmayan ekranlarda pekte kullanışlı değil şeklinde yorumlar yapılıyor.



Özellikle Metro arayüzünün tamamen gereksiz olduğunu düşünenlerin sayısı çok fazla. Bununla beraber çıkan haberlerde Windows 8.1 güncellemesiyle Metro arayüzünün istenirse kaldırılabileceği yönünde çıkan haberler dikkatimizi çekmeyi başardı.


Yayınımızda paylaştığımız görsellerde de dikkatinizi çektiyse görsel olarak hiç bir şey değişmiş görünmüyor; fakat bu güncelleme bir çok teknik sorun ve aksaklığa çözüm getiriyor. Metro arayüzü ve Başlat menüsü gibi.


Detayları yakın zaman içinde yayınlanacak Windows 8.1 güncellemesi ile birlikte alacağız. O zamana kadar Windows 8.1 güncellemesiyle ilgili en çok bildiğimiz şey çıkan söylentiler ve bu görseller.


İlgili - PC Beta

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top