0
Apple son dönemde zor günler geçiriyor. “Apple Hisseleri Neden Düşüyor” yazımızda belirttiğimiz gibi Apple son 2 yılın en tehlikeli zamanlarını yaşıyor. 2011'den bu yana hisseleri ilk defa 400 doların altına düşen Apple sorumluluğu CEO'su Tim Cook'un üzerine atacak gibi görünüyor. Özellikle geçen sene 730 dolardan satılan hisselerin şu sıralar 390 dolara kadar gerilemesi hissedarları sinirlendirmiş görünüyor.

290 milyar dolar kaybı 6 ay içinde yaşayan Apple'da yeni CEO arayışı haberleri Wall Street Journal'dan geliyor. Dünyanın en değerli markalarından biri olan Apple'da işler hiçte göründüğü gibi gitmiyor.

Tim Cook'un detsekçileri olsada kayıp çok büyük. Steve Wozniak yakın zaman içinde çıkacak yeni ürünlerle müşteriler çok şaşıracak ve eski günlere geri döneceğiz açıklamaları ne kadar olumlu hava yaratabiliyor bilmiyoruz ama en büyük rakibi Samsung'un bu kadar iyi ve verimli günler geçirirken Apple'ın dibe vurması bizi cidden endişelendiriyor.

Apple bu gelişmelerden sonra sadece CEO değil bir çok konuda değişikliğe gidebilir. Bildiğiniz gibi Apple'ın cihazları kapalı kutu ve en çok elejtirilen yanlarıda bu. Kim bilir belkide Apple cihazlarında büyük bir değişikliğe gider.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top