0

Son zamanlarda yaşadığımız ilginç gelişmeler sosyal medyada çeşitli protestolara neden oluyor. Bu protestolar işe yarıyor mu bilinmez ama Facebook’ta hızlı yayıldığı kesin. Bildiğiniz gibi son zamanlarda çıkan ve değişen kanunlarla ve ayrıca kanun hükmünde kararnamelerle birlikte gelen değişiklikler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını sinirlendirmiş gibi görünüyor.

Sağlık Bakanlığından Valiliklere gönderilen yazılarda bayrak ve dış tabelaların değiştirilmesi istenmiştir. Ekte de sunduğumuz yazıda söylenen aynen şu şekildedir. “Bakanlığımız teşkilat yapısındaki değişimlerle birlikte kurumumuz ve bağlı kuruluşlar için yeni tanıtıcı bir bayrak ve dış tabelaların yeniden düzenlenmesine ihtiyaç duyulmuştur.”

Facebook’ta gösterilen tepki ile birlikte protestaya katılmak isteyenlerin isimlerinin başlarına TC ibaresini koymaları gerekiyor. Protesto sadece Facebook ile de sınırlı kalmıyor. Twitter’dan kullanıcılarda isimlerinin başına TC yazarak protestoyu farklı platformlara taşıyorlar. Valiliklere gönderilen yazı aşağıdadır.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlanmıştır.

Yorum Gönder

 
tic
Top