0
Yakın zaman önce Disney büyük bir satın alma yaparak Lucas Art'ı kendine bağlandı. Son zamanlarda akıbeti ne olacağı bilinmeyen Star Wars oyunları ve özellikle Clone Wars serisiyle ilgili sevenler telaşlansada sonradan çıkan haberlere göre Star Wars serisinin 7. filminin çekilmeye başlanacağı haberleri herkesi heyecanlandırmayı başardı. CinemaCon'da Disney'in verdiği haberler yine dünyada büyük bir hayran kitlesi olan Star Wars'u gündeme oturttu.


CinemaCon'da Star Wars Episode VII'nin haberini tekrar hatırlatan Disney bu bölüm için 2015 yazını tarih olarak gösterdi. Bununla birlikte her yaz bir Star Wars filmiyle karşımıza çıkacaklarını söylemeyi de ihmal etmedi. Gerçekten heyecan verici haberler olduğunu söylemeden geçemeceğiz.

Disney Star Wars serisi için yeni bir üçleme düşünüyor ve ilk iki filmin hazırlıklarına başlandığını duyuruyor. Bununla birlikte başka belirli karakterler üzerinde durulacak diğer filmleri CinemaCon'da anons ediyor. Star Wars hayranı olarak bizleride çok heyecanlandıran bu haberin ayrıntıları için Disney'i merakla takip ediyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top