0
Samsung’un piyasaya sürmeyi planladığı bir diğer telefonu Galaxy Win olacak. Galaxy S4 ile birlikte belli bir popülerlik yakalayan Samsung bakalım Galaxy Win ile ismine yeni bir şeyler katabilecek mi?

Samsung’un yeni telefonu Galaxy Win hakkında bilinenler ise şu şekilde; Galaxy Win genel özellikleri ve gmrünüş itibariyle S serisine benzeyecek diyebiliriz. Bu açıdan telefonda çokta yeni bir görünüm göremeyeceğiz.


Diğer özellikler; 4.7” ekranla gayet ilgi çekece olan Galaxy Win büyük ekrana rağmen ucuz olarak piyasaya sunulması bekleniyor. Büyük ekrana rağmen düşük çözünürlüğe sahip olacak telefon bu yönüyle kullanıcıları tatmin etmeyebilir. Galaxy Win’in 480x800 piksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemiyle birlikte gelecek Galaxy Win’in 5MP kameraya sahip olması bekleniyor. Ayrıca ön tarafta VGA kamerasından da bahsetsek doğru olacaktır.


Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS desteği diğer bağlantı özellikleri olara karşımıza çıkan telefonun en önemli özelliği daha öncede söylediğimiz gibi uygun fiyatı. Bakalım piyasa Galaxy Win’i nasıl değerlendirecek.

Yorum Gönder

 
tic
Top