0
Skype artık çok daha fazla kullanılacak. Çok yakın bir zaman içinde Microsoft Windows Live Messenger programına son verecek. Yarın Skype'a geçilmiş olacak. Sizde Messenger kullananlardansanız şimdi Skype'ı indirseniz doğru şeyi yapmış olursunuz. Çünkü bundan sonra Skype ile anlık mesajlaşma ve konuşma yapabileceksiniz. Skype İndir.


Uzun zamandır bu haberler veriliyor hatta Micrsofot mail hesaplarınıza geçişlerinizi tamamlamak için sürekli e-posta atıyordu. Peki siz geçişinizi tamamladınız mı? Live Messenger'in hizmetinin durdurulmasına sadece 1 gün kaldı. Sizde artık geçseniz iyi olacak.

Skype kullanmak için ilk önce indirmelisiniz. İndirdikten sonra hali hazırda Messenger için kullandığınız mail adreslerinizle Skype'a giriş yapabilirsiniz. Bütün iletişim adreslerinizi orda hazır bir şekilde bulabileceksiniz. Bundan sonra daha önce iletişimde olduğunuz insanlarla hem anlık mesajlaşma hem de sesli ve görüntülü konuşma yöntemiyle Skype üzerinden konuşabileceksiniz. Skype size bir artı daha kazandırıyor, internet üzerinden kontor satın aldığınız zaman istediğiniz yeri Skype hesabınızdan arayabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top