0
Dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olan Linkedin’in mobil uygulamalarına büyük bir güncelleme geldi. Bu güncelleme son iki yılda yapılan en önemli güncelleme olarak görülüyor. Bildiğiniz gibi Linkedin geçtiğimiz günlerde RSS okuma uygulaması Pulse’u satın almıştı. Yaşanan bu son gelişmelerle Linkedin adından sıkça bahsettirmeye başladı. Gelişmelerin devamının geleceğine eminiz.


Linkedinde sponsorlu içerikler konusunda da gelişmeler yalanıyor. Masaüstü sürümü ve iPad sürümünde sponsorlu içerikler test aşaması olarak Ocak ayında tanıtılmıştı. Mobil sürüm içinde aynı şey yapılıyor. Joff Redfern konuyla ilgili “ Testi mobil uygulamaları kapsayacak şekilde genişletiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Linkedin’in güncellenmiş mobil versiyonu sosyal ağı daha etkin şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak. Linkedin mobil uygulaması masaüstü versiyonuna daha çok benziyor. Güncellenmiş mobil uygulama artık daha fazla etkileşim içinde olmanıza olanak sağlıyor. Ağınızdaki insanlardan haber getirmenin yanında ağınızda olmasa bile ağınızın içeriğinden etkilenen kişilerden de haber alabiliyorsunuz. Elbette onlarda sizden haber alabiliyorlar.

Yeni uygulama ile görsel öğeler daha çok ön plana çıkmış görünüyor. Bununla birlikte yorum yapmak daha kolay ve etkin şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca bir etkinliği ya da paylaşımı beğenmek eskisinden daha kolay ve daha kapsamlı. 

Yorum Gönder

 
tic
Top