0
HTC One ile ilgili yazdığımız bütün haberler neredeyse erteleme konulu oldu. Bizde konuya şaşkınlıkla bakıyoruz ama yine oldu. HTC One yine bir erteleme haberiyle karşımızda. HTC talepte bulunanlara bir mail göndererek HTC One 32 GB sim kilitsiz versiyonun sıkıntılardan dolayı piyasaya çıkışının ertelendiği duyuruldu. Bununla birlikte bir ertelemede HTC'nin HTC One satın alanlara hediye edilecek Double Dip isimli kılıfta ertelendi.


Erteleme sadece 32 GBlık versiyonla sınırlı kalmadı. 64 GBlık geliştirici versiyonuda Nisan sonuna ertelendi. Daha önce yapılan resmi erteleme haberini “HTC One Resmen Ertelendi” haberimizde vermiştik. HTC'den yapılan açıklamada Nisan ayı içerisinde bütün sorunların halledileceği söylensede herhangi bir iyileşmenin söz konusu olmadığını görüyoruz. Sıkıntılar aynen devam ediyor.

Bu gün ABD'de operatör ve firmalar web üzerinden HTC One satışına başlamıştı ki ertelemeler boy gösterdi. Şimdi de sorunların Nisan sonunda çözüleceği iddia ediliyor fakat ne kadar gerçekçi inanın bilmiyoruz. HTC'den gelen resmi bir erteleme nedeni yok ama tahminler telefona çok fazla talep olduğu yönünde.

HTC'nin gönderdiği mail şu şekilde;

HTC One siparişleri ile ilgili yeni gelişmeler var. Bazı sorunlar nedeniyle yeni HTC One'ın gönderilmesinde küçük gecikmeler yaşanacak. Kilitsiz 32GB ve 64GBlık Geliştirici Versiyonunda nakliye sorunları nedeniyle gecikme yaşayacağız. Bu sorunları Nisan sonuna kadar aşmayı planlıyoruz. Sorunlar çözüldüğü zaman HTC One telefonunuz en kısa zamanda elinizde olacak.
Ayrıca çok fazla talep gelmesi nedeniyle Double Dip kılıflar ile ilgilide sıkıntılar çekiyoruz. Yine Mayıs ayı sonuna kadar Double Dip kılıflarınızıda size göndermeyi planlıyoruz.
HTC One'a sahip olmak için ne kadar heyecan ve beklenti içinde olduğunuzun farkındayız. Size anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

HTC ShopAmerica


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top