0

AT&T sitesinde Galaxy SIV ile ilgili detaylar artmaya başladı. AT&T Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S4'ü 30 Nisan'da kargolamak sözü veriyor. 2 yıllık anlaşmayla alacağınız Galaxy S4 size 200 dolara mal oluyor. Normal satış fiyatı ise 640 dolar.


Sitede Galaxy SIV'ün 16GB'lık versiyonu Siyah ve Beyaz olarak ön sipariş ile satılıyor. Aslında renkler biraz daha detaylı. White Frost ve Black Mist şeklinde isimlendirilmiş. Gayet hoş renkler olduğundan bahsetmek gerek.

Site Galaxy S4'ü 30 Nisan'da kargoya verme sözü veriyor. Bulunduğunuz yere göre 3 Mayıs'ta elinize geçmiş olacak deniyor ama ülkemiz için durumu bilmiyorum. 2 Yıllık sözleşmeyi unutmamak lazım. Bu GSM üzerinden yapacağınız anlaşma ile alakalı. Bizim böyle bir imkanımız yok. Olanlar varsa aylık sözleşme imkanıda var.

Son bilgileri verelim AT&T Mobile sitesinde Galaxy S4 640 Dolar'a satılıyor. 2 yıllık sözleşme ile 200 Dolar'a indiriliyor. 1 yıllık sözleşme yapmak isteyenler için 450 Dolar fiyat belirlenmiş. Aylık sözleşme içinde dediğimiz gibi 640 Dolar ücret talep ediliyor.


Samsung Galaxy SIV Türkiye Fiyatı Ve Çıkış Tarihi

Peki telefon için ülkemizde durum nedir diyenler için ekstra bilgi verelim. Turkcell Mağaza'da Galaxy S4 satışa çıktı ve 1999 lira olarak satış fiyatı belirlendi. Ülkemiz için telefonu kullanabileceğiniz tarih ise AT&T'den daha erken. Turkcell Galaxy S4'ünüzü 27 Nisan'da size teslim edecek. Detaylar geldikçe sizinle paylaşacağız. Turkcell Mağaza

Yorum Gönder

 
tic
Top