0
Samsung’un son teknoloji ürünü olan Galaxy S4’te olmayacak olan bir özellik var. Radyo özelliğini Galaxy S4’te bulamayacağız. En basit telefonlarda bile olan bu özellik ileri teknoloji özelliklerini bünyesinde barındıran bu telefonda neden yok? Radyo özelliğinin Galaxy S4’te olmamasının nedenini yazımızın devamında açıklıyoruz. 


Size Samsung’un bu konuda yaptığı açıklamayı sunalım. Samsung bu konuda aynen şu şekilde açıklama yaptı: "Araştırmalarımız, dijital yayıncılığa olan ilginin arttığını gösteriyor. Bu artış, özellikle sosyal ağlardaki ve YouTube kanallardaki müziklerde gözleniyor. Ürünlerimizin amiral gemisi modelleri, dijital içerik tüketen, modern bilgi tüketim biçimlerini ve kanallarını kullanan müşterilerimize odaklanmaktadır." 

Bu açıklamadan anlıyoruz ki Samsung telefonunda daha iyi teknolojilere yer ayırmak için radyo özelliğini koymamış. Eğer radyo özelliğini koymak istese radyo çipi bir sürü yer kaplayacak. O zaman telefon şu an sahip olduğu özelliklerden bazılarına sahip olamayacaktı. Samsung radyo gibi basit bir özelliği telefona eklemek yerine daha çok işlevsel olan ve daha çok ilgi çeken özellikleri eklemek istemiş. 

Türkiye’de oldukça sık kullanılan radyo özelliğinin Galaxy S4’te kalmaması bir tepkiye yol açacak mı bunu göreceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top