4
Samsung Galaxy S4 daha kendisi gelmedi, ancak aksesuarları gelmeye başladı. Galaxy S4 için üretildiği söylenen ve internete resmi henüz düşen bu ekipmanı sizler de görselden görüyorsunuz. Bu kablosuz şarj cihazının nasıl çalıştığını sizlere anlatacağım. 

Bu ekipman bir kapakla birlikte geliyor. Kapağı da görselde görüyorsunuz. Her şey o kapakta gizlik. O kapağı taktığınız zaman görselde gördüğünüz saydam nesneye telefonu yerleştiriyorsunuz. Saydam nesne bir fişe takılı. Telefonu koyduğunuz an şarj olmaya başlıyor. Yine kablolu mantığı var, ancak tek fark kablo telefonunuza değil, saydam nesneye giriyor. 

Bu cihazın 2600 mAH’lık Galaxy S4 bataryasını ne kadar sürede doldurabileceği bilinmiyor. Cihazın fiyatı hakkında söylenenler doğruysa pek satılmayacak gibi duruyor. Fiyatı 49.99 dolar olacakmış. Bu fiyat bu cihaz için çok. Çünkü cihazda hala kablolu şarj mantığı var. telefonunuzu saydam nesneye koymada şarj olmuyor. Ancak yine de bu konular hakkında tam bir şey söyleyebilmek için cihazın piyasaya sürülmesini bekleyeceğiz. Bizleri takip etmeye devam edin. 


http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top