0
Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olan Galatasaray bu akşam saat 21.45’te Real Madrid’le bir karşılaşma yapacak. Ona şimdiden başarılar diliyoruz. Maçı da çok izlemek istiyoruz. Ancak ülkemizdeki fırsatçı insanlar yüzünden kendi takımımıza destek olamıyoruz. İlla ücret ödeyerek izlemek gerekiyor. Ancak Türk toplumu zekidir ve kafası çalışır. Bizler bir yol bulduk ve sizlere sunuyoruz. Evinizdeki televizyonlarınızdan bedava olarak maçı izleyeceksiniz. İşte yolu.


Türk kanallarından izleyemiyorsanız başka milletlerin televizyonlarından izleriz. Örneğin Azerbaycan. Dili neredeyse bizimle aynı. Bu nedenle fazla yabancılık da çekmeyeceğiz. İşte Azerbaycan kanalı olan Az TV’nin frekans bilgileri: 

AZ-TV 
Frekans : 10966 H 12800 
Fec : 5/6 
(FREKANS GİRİLDİKTEN SONRA YAZILACAK KEY) 
Biss key : 12-34-56-9c-65-43-21-c9 
Biss ID : 0001 

Eğer uydu alıcınızda varsa o zaman hiç uğraşmadan açın ve izlemeye başlayın. Sadece bu kanal değil elbette. Dedim ya Türk toplumu zekidir. Her yolu dener pes etmez ve bulur. İşte GS – Real Madrid maçını bedava ve canlı izleyebileceğiniz kanallar: Az TV, Duhok TV, ESPN Brasil, OBN BİH, RTE Two HD kanallarından şifresiz izleyebilirsiniz. 

Bizleri takip etmeyi unutmayın. Facebook’tan takip için tıklayınız.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top