0
Oyun pazarının en sevilen oyunlarından biri olan FIFA 14 kendini belli etmeye başladı. FIFA 13’ün çok sevilmesiyle daha fazla çalışmaya başlayan yapımcılar 14 ile ilgili fikirlerimizi almak istediler. Bu nedenle de birkaç ekran görüntüsü ve bir video yayınladılar. Bu video ve ekran görüntüsü bizlere neler sundu bir bakalım. 


FIFA’nın ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Sizin de gördüğünüz gibi ekran görüntüleri önceki FIFA oyunlarına göre daha kaliteli. Bu bizi ilk etapta heyecanlandırıyor, ancak sizin de bildiğiniz gibi bir oyunun sevilmesi ekran görüntüsünün kaliteli olmasıyla ölçülemez. Oyunun kalitesine diyecek yok. Fotoğraflardan bunu anlıyoruz. EA Sports bir de video yayınlamış. Bu videoda da bize anlatılan oyuncu ve top kontrolü. Daha da iyileştirilmiş gibi görünüyor. Bu iyi haber. Çünkü oyunda olur olmaz yere top kaybetmek artık daha zor olacak. Oyuncuyu kontrol edemedikten sonra zaten oyunun zevki kalmıyor. 


Bir diğer gelen haber ise şudur. FIFA 14’te ilk müdahale başarısız olduğunda ikinci bir hamle yapma şansımız olacak. Bu da ilgi çeken özelliklerden bir tanesi. Bu haberler daha yeni yeni gelmeye başladı. Zamanla daha çok ayrıntı elimize ulaşacaktır. Bunları hemen sizlerle paylaşacağız.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top