0

Android kullanıcılarının değişiklik aradıklarında belkie başvurdukları ilk yöntemlerden biri telefonun menu ve diğer görünümlerini değiştirebilecekleri launcherlardır. Bunlardan en popülerlerinden biri Go Launcher Ex ve temaları olduğunu biliyoruz. Bu uygulama ve temalar Androidinizi farklı sitilde görünmesine yardımcı oluyor. Son zamanlarda popülerliği artan başka Launcher uygulamalarıda var elbette.

Windows 8 Launcherları


Eğer Windows Phone seviyor ve kullanmak istiyorsanız bunu Androidinizle de yapabilirsiniz. Androidinizde metro arayüzünü görmek istiyorsanız işte size Birkaç kaliteli uygulama.

Fake Windows 8 Launcher

Ücretsiz Android uygulamalarından bir tanesi diyebiliriz. Kalitesiylede ön plana çıkıyor. Ana ekranı metro arayüzü gibi göstermesinin yanında daha bir çok kişiselleştirme seçeneğini size sunuyor. Denemek içn Google Play Sayfasından indirin.

Go Launcher Windows 8 Teması

Yukarda bahsettiğimiz Go Launcher Ex temalarından biri diyebiliriz. Windows 8 görünümü kazandırmak için yapmanız gereken ilk etapta yazının başında verdiğimiz Go Launcher Ex uygulamasını indirmek ardında bu temayı indirip kurabilirsiniz. Tam bir kişiselleştirme sunmasada renkler ve temel öğeler açısından başarılı diyebiliriz.Windows 8 Go Google Play Sayfası.

Windows 8 For Android

Ücretli bir alternatif diyebiliriz. 2 dolarlık fiyata değermi sizin karar vermeniz lazım. Yorumlara baktığınızda pek memnun olmayanlar görünüyor ama memnun olanlarda yok değil. Diğerlerine nazaran daha çok Windows 8 Metro arayüzüne benzediklerini söylemek mümkün. Windows 8 For Android Google Play Sayfası

Yorum Gönder

 
tic
Top