0
Her geçen gün bulut servislerinin sayısı artıyor ve özellikler değişiyor. Rekabetten kaynaklı bulut servisleri kullanıcılara daha fazla özellik veriyorlar. Bazı bilindik şirketler bulut hizmeti vermeye başlıyor. Online depolama alanlarının hayatımızdaki yeri her geçen gün artıyor. Şimdi size 2013'ün en iyi bulut servislerinden biri olan Yandex.Disk'ten bahsedeceğiz.

Yandex.Disk

Yandex'in harika bulut servisi olan Yandex.Disk size en iyi alternatif olabilecek türde bir bulut hizmeti diyebiliriz. Yandex.Disk kullanmak için tek yapmanız gereken bir Yandex hesabı almak. Yandex hesabınızla birlikte kolayca disk alanınıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yandex hesabınızla bütün Yandex hizmetlerini kullanabileceğinizi hatırlatalım. Yandex.Disk'in masaüstü uygulamasıda mevcut. Sadece internetten işlem yapmanız gerekmiyor. Sekranizasyonu sorunsuz ve hızlı. Ayrıca mobil uygulaması da akıllı telefonunuzda işlem yapmanıza olanak tanıyor. Birkaç aşamada Yandex.Disk'inizin alanını 10GB'a genişletebiliyorsunuz. Yandex sizden Birkaç işlem yapmanızı istiyor.

  • Yandex hesabı alınız
  • Yandex.Disk masaüstü uygulamasını kurun
  • Bir dosya upload edin

Bu istenilenleri yaptığınızda toplamda 10GB ücretsiz alana sahip oluyorsunuz. Yandex.Disk'te ücretsiz elde edebileceğiniz alan bununla sınırlı değil. Yandex.Disk'te Yandex tarafından düzenlenen çeşitli kampanya ve yarışmalarla alanınızı arttırabileceğiniz gibi arkadaşlarınızı davet ederekte alanınızı genişletebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
tic
Top