0

Akıllı telefonların şarj problemini tamamen ortadan kaldıracak yeni bir proje Kickstarter üzerinden paylaşıldı ve seri üretim baraşını geçti. Size cihazı kısaca tanıtalım. Cihaz kinetik enerji yardımıyla telefonunuz şarj etmenize olanak tanıyor. Avucunuzun içine sıabilen cihazın kolunu çevirdiğiniz zaman içindeki dinamo elektirik üretiyor ve telefonunuz şarj olmaya başlıyor.

Artık gün içinde şarjınız asla bitmeyecek. Akıllı telefonların şarj problemi sizi korkutmasın telefonunuzu dilediğiniz gibi kullanın. Bu cihaz sizinle olduğu sürece onu sürekli Hiçbir kaynağa ihtiyaç duymadan şarj edebilirsiniz. Çünkü asıl kaynak kendisi. SOSCharger bir USB kablosu yardımıyla cihaza bağlanıyor. Kolu çevirdiğinizde telefonu şarj etmeye başlıyor.

SOSCharger Yeni Alternatif Şarj Yönteminiz
Cihazın en önemli diğer özelliği ise kendisine ait 1500mAh gücünde bir pilinin olması. Siz kolu çevirdiğinizde bu pil şarj olurken aynı zamanda elektrik telefonuza gidiyor. Düşünün ki arabayla giderken yolda kaldınız. Yanınızda sadece bu cihaz olsa yeterli telefonuzun asla şarjı bitmeyecek. 5 dakika kolu çevirdiğiniz zaman 10 dakika konuşma süresine sahip olabileceğiniz bu cihazın daha üretilmediğini bir kez daha hatırlatalım. Cihaz daha Kickstarter'da bir proje olarak yer alıyor. Projeye destek vermek isterseniz proje sayfasından bağış yapabilirsiniz. Projeye 35 dolarlık bağış yapanlara cihazları Ağustos ayında teslim edilecek. Bir nevi satın almak için verdiğimiz sayfayı inceleyebilirsiniz.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı

Yorum Gönder

 
tic
Top