0
Rebellion 505 Games’in yapımcılığını üstlendiği oyun bilgisayar ve konsol versiyonları için onaylandı. Oyunun ne zaman çıkacağı da Rebellion tarafından duyuruldu. Sniper Elite sevenleri bu haberi duyunca biraz üzülecek. Çünkü oyunun yakın zaman içinde çıkmayacağı söylendi. 


Rebellion’un geçen yıl çıkarttığı Sniper Elite V2 1.1 milyonluk satı yaparak kendi çapın rekor kırmıştı. Sniper Elite V3’ün ise 2014 yılında verilerini göreceğiz. Çünkü oyun 2014 yılında piyasaya sürülecek. Oyunun 1945 yılında geçeceği söyleniyor. Yani ikinci Dünya Savaşı’nı anlatan bir konuya sahip olacak. Oyun bu defa daha göz kamaştırıcı olabilir. 

Sniper Elite V3’te karakterimiz aynı olacak. 2. Oyundaki sarı saçlı karakteri hatırlayacaksınız. Aynı karakter bu oyunda da sizle beraber olacak. Tüfekler de Sniper Elite V2’deki gibi olacak. Bunun olması doğaldır. Çünkü oyun İkinci Dünya Savaşı zamanında geçiyor. Zamanın silahları da onlar olduğu için eski silahlar tercih ediliyor. 

Sniper Elite V3’ün 2014’e çıkacağı söylendi, ancak daha erken çıkmasını isteriz. Bu kadar geç olması da mantıklı değil. Herhangi bir değişmeye hazır olun.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top