0

Aeria Games değişik bir MMO sitiliyle karşımıza çıkıyor. Scarlet Blade oyunu bilim kurgu MMORPG oyunu diyebiliriz. Şu an beta aşamasında olan oyunda sadece dişi karakterler mevcut.  Scarlet Blade kapalı beta aşamasında ve hemen girip kaydolabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda sadece dişi karakter yaratılabilmesi ilginç bir durum evet ama daha ilginç olan oyunun çokta çocuklara uygun olmaması. İçerisinde Adult içerikler barındıran oyunda karakterler neredeyse çıplak.

Karakter görüntülerini ilginç bulanlar elbette oyunu hemen deneyeceklerdir. Fakat yaşını büyütüp yetişkin biri gibi siteye giren ve oyunu indiren çocuklarda olabileceğini bilmek gerek. Aileler dikkat! Çocuğunuzun Scarlet Blade oynamasına müsaade etmeyin. Oyunu indirmek için siteye girmeniz gerekiyor. Site size yaşınızı soruyor. Mutlaka doğru bilgi veriniz. Ailelerde konuya dikkat etsinler.

Scarlet Blade betasına katılmak için yapmanız gereken tek şey http://scarletblade.aeriagames.com/ sitesine gidip kayıt olmak ve oyunu ücretsiz indirmek. Beta key girmenize gerek yok. Oyun şu an herkese açık durumda. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlanmıştır.

Yorum Gönder

 
tic
Top