0


Son zamanların en sorunlu telefonlarından biri elbette HTC One. Teknik olarak bir sorunu olduğunu söylemiyoruz zaten kendisi daha piyasaya çıkmadı, daha doğrusu çıkamadı. Zaten sorunlarda burda başlıyor. HTC One bildiğiniz gibi tedarik sorunları nedeniyle piyasaya gecikme ile çıkacağı biliniyor. Şimdi ise HTC One 'ın ilk olarak hangi ülkelerde satışa çıkacağı belli oldu.

Verilen bilgilere göre HTC One ilk olarak Amerika, İngiltere, Tayvan ve Almanya'da satışa çıkacak. HTC yönetimi bu ülkeleri kilit olarak gördükleri için bu şekilde bir tercih kullandılar. Telefon satışlarının gecikmeden en az şekilde etkilenmesini istiyorlar.

Bu kadar problemle gelen çıkan HTC One'ın özellikleri ne bir bakalım. HTC One Tanıtıldı yazımızdan...

En önemli diğer özelliği ise 2.300mAh 'lık pili sanırız. Bu kadar özelliğe dayanabilecek güçte yapıldığını söyleyebiliriz. Ekran Gorilla Glass 2 ile korunuyor ve LCD 3 teknolojisine sahip. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemci 1.70 GHz hızında çalışıyor ve bu özelliği ile de dudak ısırtıyor. Çihazın ayrıca 2 GB'lık RAM'e sahip olması gelişmiş diğer özelliklerinden biri.  


Yorum Gönder

 
tic
Top