1
Hitman kaliteli ve zevkli oyunlarıyla dikkat çekiyor. Şu an popüler olarak bilinen 2 oyunu var. Bir tanesi Hitman Sniper Challenge, diğeri ise Hitman Absolution. Hitman Sniper oynayanlar bir durumdan şikayetçi. Oyun başta sniper tüfeğini eline almış kırk yedinin çatıda yer almasıyla başlıyor. Ancak hiç ilerlemiyor! Bu bir sorun mu? 

Hitman tek bölümden oluşuyor. Siz bölüm ilerlemiyor demeyin. Çünkü ilerlenecek bir bölüm yok. Oyun sadece bir bölüm ve bir mekandan oluşuyor. Hitman’in de ayağa kalkması söz konusu değil. Sadece oturuyor. Oradan dürbünü açıp kapayabiliyorsunuz. Başka bir durum söz konusu değil. 

Oyunun amacı ne? 

Oyunda amacınız en yüksek skoru yapmak. Burada asıl hedef bulunuyor. Korumalar da ikinci planda kalıyor. Eğer birinci hedefi kaçırırsanız o zaman bölümü kaybediyorsunuz. Asıl hedef bir silah şirketinin CEO’su olan Richard Strong JR’dir. Bu kişi bir binanın çatısında parti verir. Parti devam ederken helikopteri ve iki korumasıyla çatıya gelir. İşte her şey o sırada başlar. Binanın çeşitli yerlerinde korumalar var. Onları ister gizli olarak öldürürsünüz, isterseniz de hemen indirirsiniz. Hedefi kafadan vurduğunuz zaman en çok puanı alıyorsunuz. Örneğin yürürken kafadan vurmayı başarırsanız daha çok puan veriyor. Amacınız her zaman daha çok puan kazanmak. Tek bölümde yapacak başka bir şey yok. 

Oyunda Ctrl’ye bastığınız zaman ortaya çıkan sarı ve kırmızı renkteki adamları öldüreceksiniz. Kırmızı zaten bir tane. O da bir silah şirketinin CEO’su olan Richard Strong JR. Diğerleri hep sarı. Oyun bu şekilde planlanmış. 

Oyundaki bölüm ilerlememe sorunu aslında bir sorun olmuyor. Oyunun yapılışı böyle. Tek bölüm ve hep aynı. Değişmez. Bu nedenle çeşitli çareler arayıp kendinizi boşuna yormayın.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top