0
Hitman’in diğer oyunlarına göre biraz daha uzun bir haritası var. Bu haritadaki görevleriniz oldukça heyecanlı ve sürükleyici. Bazen geçemediğiniz görevler de olacak. Ancak endişelenmenize gerek yok. Çünkü biz size geçilmeyen bölümler için yardımcı olacağız. 


Geçilmeyen bölümlerden bir tanesi Night Figt bölümüdür. Aslında çok basit. Biraz İngilizce biliyorsanız kapıyı tıkladığınızda adamın neden kapıyı açmadığını anlardınız. Adam orada diyor ki sadece dövüşçüler girebilir. Siz oraya siyah takım elbise ve beyaz gömlekle giderseniz kapıyı açmaz. Bu nedenle kendinize bir dövüşçü kıyafeti giyeceksiniz. Mekana girmeden bir karavanın yanında dövüşçü duruyor olacak. Orada antrenman yapıyor. Yanında da bir sürü silahlı adam var. Bu nedenle sizi uğraştıracak. Ancak yapmanız gerekenleri bildikten sonra değişen bir şey olmayacaktır. 


Boşuna kapıyı çalmak için uğraşmayın. Kapıyı çalmanız bir şey değiştirmez. Kapıyı çalmadan oradaki adamları halledin. Onları öldürdükten sonra dövüşçünün kıyafetini “T” harfine basarak giyin. Yapmanız gereken başka bir şey yok. Sonra gidin kapıyı bir kez daha çalın. Bu defa kapı açılacak ve sizden silahlarınızı isteyecekler. Silahlarınızı oraya bırakacaksınız. Daha sonra içeriye ringe gideceksiniz. Ringde dev gibi bir adamla kapışacaksınız. Onu yenip görevi tamamlayacaksınız. 

İşte Night Fight bölümünde yapmanız gerekenler bunlardır. Bu şekilde yolu izlerseniz takılmadan bölümü geçersiniz.
 

 Bu yazı http://www.10lne.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top