0

Samsung'un yeni amiral gemisi dikkatleri üzerinde tutmaya devam ediyor. Kısaca telefon ile ilgili söyleyebileceğimiz en önemli şey bundan sonra çıkacak bir çok telefona örnek teşkil edecek olması. Bir çok telefon üreticisinin onu örnek alarak Samsung'a rakip olacak gibi görünüyor.

Samsung'un yeni telefonu hakkında konuşan rakipleri elbette yeni telefonlarında eğer onu geçmek istiyorlarsa harika özellikler kullanmaları gerekecek. Apple ve HTC onun hakkında çokça konuşuyorlar zaten. LG belki haklı olarak onu dava edecek. Şimdi ise Huawei Galaxy S4'e rakip bir telefon üretmeyi planlıyor.

Samsung bu haberler çok seviniyor olmalı. Örnek alınacak bir telefon ürettikleri kesin. Çıkan haberlere göre Huawei'nin Samsung'un daha çıkmamış telefonu Galaxy S4'ü geçecek özelliklerde telefon üretmesi ne kadar mümkün bilmiyoruz ama haberlerde verilen özellikler şu şekilde sıralanıyor.

  • 1.8GHz gücünde dört çekirdekli bir işlemci
  • 2GB RAM
  • 13 megapiksellik kamera
  • 4.9'' genişliğinde ekran
  • 6.3mm kalınlık


Bu özelliklerdeki telefonun Galaxy SIV'ten daha düşük fiyata satılacak olması onun daha başarılı olacağı şeklinde yorumlanıyor. En önemli özelliklerinden biride kalınlığı. Nisan ayında çıkacak telefonu bizde çok merak ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top