0
Samsung Galaxy SIV'ün tanıtımına yaklaşırken telefon ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. İnternette yayınlanan özelliklerine ve görsellere bakacak olursak harika bir telefonla karşılaşacağımız kesin. Peki bu özellikleri yeni çıkmış Xperia Z, Optimus G, HTC One gibi telefonlarla karşılaştırmak ister misiniz?


Sizin için böyle bir karşılaştırma yapılmış. Sonuçlar kesin olmamakla beraber diğer telefonlara göre harika bir profil ortaya çıkmış diyebiliriz. Şunuda eklemekte fayda var, grafikte de göreceğiniz üzere Galaxy S4 bir önceki model olan Galaxy S3'ü ikiye katlamış görünüyor. Galaxy SIII'ün harika bir telefon olanlar SIV için ne düşünecekler acaba?

Grafikte dikkat çeken bir diğer durum ise Windows Mobile kullanan Nokia Lumia serisinin en kaliteli telefonlarından olan Lumia 920'de Galaxy SIV'e baktığımızda bir hayli geride kalmış durumda.

Test hakkında detaylar verelim. Test Browsermark 2.0 testi. Testte grafikte gördüğünüz telefonlar aynı şartlar altında teste tabi tutuluyorlar. Test Google Chrome 25 üzerinden gerçekleştiriliyor ve görseldeki sonuçlar elde ediliyor. Son olarak bilgilerin tamamen doğruluğu hakkında bilgimiz yok. Hatta şunuda unutmamak gerekir. SIV geliştirme aşamasında olan bir cihaz. Performans tanıtımdan önce arttırılabilir. Diğer testler yapıldığında bilgi vereceğiz. Galaxy SIV haberlerini bizimle takip edin...

Yorum Gönder

 
tic
Top