0
Samsung yeni telefonu Galaxy S4’ü yakın zaman sonra tanıtacak. Ardından da çok zaman geçmeden piyasaya sürecek. Tanıtım tarihi 14 Mart. Galaxy S4 için davetiyelerin bastırılıp gönderilmesi teknoloji dünyasında bir heyecana sebep oldu. 
Galaxy S4 için hazırlanan davetiyler siyah renge sahip ve savetiyenin üzerinde “Unpacked” yazısı dikkat çekiyor. Paketin arka tarafındaki yazı da dikkatimizi çekti. Görselde gözükmüyor, ancak aldığımız bilgilere göre paketi arkasında aynen şunlar yazıyor. "SAMSUNG UNPACKED 2013 Episode 1". Episode yani Türkçe manası bölüm demektir. Bu bize geçen yıl ki davetiylerin arka kısmını hatırlattı. Geöen yıl ki davetiyelerin arka kısmında da buna benzer bir şey yazıyordu. Bu ne demek oluyor? Samsung’un bu tanıtımın ardından başka tanıtımlar da yapacağını bu yazıdan çıkartıyoruz. Demek ki Galaxy S4’ten sonra başka önemli cihazlar da tanıtacak. Ancak şu an için o cihazlarla ilgili bir bilgi verilmedi. 

Samsung’un verdiği davetiyelerde kodlar bulunuyor. Bu kodlar basın mensupları için. Bu kodları Samsung’un web sitesine girerek kullanacak olan basın mensupları kendilerini bu şekilde Samsung’un tanıtımına sokabilecekler. 

Samsung tanıtımı ilk olarak Abd’de yapacak. Tanıtımı ilk olarak ABD’de yapması ilk olarak Galaxy S4’ü de ilk olarak orada satışa sunacağını gösteriyor. Avrupa’da ne zaman satışa sunulacağı konusuna geldiğimizde Mart ayının sonlarını ya da Nisan ayının başlarını gösterebiliriz. 

Samsung yeni Galaxy ile daha büyük rakamlarla ifade edilebilecek rekorlar kırmayı planlıyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top