0
Samsung akıllı telefon pazarındaki ilerleyişini günden güne daha da hızlandırıyor. Yeni çıkarttığı telefonlarla oldukça ilgi çeken Samsung bu haberle eminim daha çok ilgi kazanmıştır. Samsung’un yeni haberi Galaxy Note 3 ile alakalı. Bu telefonun ekranı 5.9 inç olacakmış. 
Galaxy Note 3’ün ekranı ile ilgili ilginç haber kocaman ekranı olan telefonları sevenler için geldi. 5.9 inç ekran oldukça ciddi büyüklüğe sahip. Zira şu an Galaxy Note 2 piyasada ve 5.5 inç büyüklüğe sahip. Burada 5.5 inçi büyük olarak algılarsak 5.9’u nasıl algılayacağız? Bunun dışında ilginizi çekecek bir durum daha var. 5.9 inç ekran büyüklüğünün yanında 6.3 inç ekrana da sahip olabilir debiliyor. Ancak şu an için Samsung’tan herhangi bir haber yok. Resmi olarak açıklanmadığı için sizlere yanlış bilgi vermek istemiyoruz. Bu nedenle sadece olabilir diyoruz. 

Samsung Galaxy Note 3 ile ilgili çıkan haberler sadece ekranı ile alakalı değil. Bunun yanında işlemcisi ile ilgili dedikodular da var. Cihazın işlemcisinin Exynos 5 Octa serisine ait dört çekirdekli bir işlemci olacağı söyleniyor. Şu an kullandığımız bazı bilgisayarlara eş işlemciler diyebiliriz. 

Anlaşılan bu yıl da Samsung akıllı telefon pazarında en çok dikkat çeken marka olacak.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top