0
Crysis 3’ü oynamaya başladıysanız başınıza gelmiş olabilir. Çünkü herkesin sahip olduğu bilgisayarlar farklıdır. Farlı bilgisayarlar ve farklı özellikler. Crysis 3 başlarda yapmasa da oyun sürecinde kasmalar yapıyor. Bunun sebebi oyunu kaçak oynamanızla ya da orijinal oynamanızla alakalı değil. Çünkü oyunu orijinal oynadığım halde bende de oluyor. Sebebi yazının devamında.



Crysis 3’te kasmalar yaşıyorum. Çünkü sistem özelliklerim yeterli değil ve ekran kartı eskidi. Sistem özelliklerim şöyle. 2.30 GHz işlemci. 4 çekirdekli. 1 GB AMD ekran kartı. 4 GB RAM. Bu özelliklerle bu oyun az bir kasma yapıyor. Az da olsa bu rahatsız ediyor tabi. Bu sistem özellikleri yetmiyor. Bu sistem özellikleri en düşük ayarda oynamama rağmen kasmasına neden oluyor. Crysis 3 o kadar kaliteli ve müthiş bir oyun ki şu an piyasada bulunana oyunlar onun eline su dökemez. Bu nedenle oyunu satın almadan önce bilgisayarınızı yenileyin ki benim yaşadığım sorunları yaşamayın. 

Oyunda kasma yapıyorsa büyük ihtimalle sistem gereksinimlerindendir. Eğer oyunu kaçak oynamıyorsanız. Kaçak oynayanlarda da kasmayabiliyor. Verdiğiniz paranın boşa gitmemesini istiyorsanız sistem özelliklerinizi arttırın.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top