0

Türkiye'de altyapı olarak 4G'ye hazırız. İşte Vodafone Group CEO'sundan açıklamalar. Vodafone Group CEO'su Vittorio Colao Türkiye'nin altyapı olarak 4G'ye çoktan hazır olduğunu dile getirdi. Avrupa'da bir çok ülkede 4g'yi hali hazırda kullanıcıların hizmerine sunan Vodafone, Türkiye'ye de 4G alanında hizmet vermek için çoktan hazır durumda.

"Türkiye'de test yapmaya ihtiyacımız yok. Halen Almanya, Portekiz gibi 5 pazarda 4G'yi sunuyoruz. Türkiye'nin altyapısı şu anda en son teknolojiye sahip. Lisans verilmeye başlandığında biz 4G'ye geçmeye hazırız. Uçuk lisanslama fiyatlarının oluşacağını düşünmüyoruz" diyen Vittorio Colao beklentilerini açık bir şekilde belirtti. Vittorio Colao ayrıca Türkiye'deki yüksek iletişim vergisi dışında herhangi bir problem yaşamadıklarını ekledi.

Mobil iletişim vergileri kullanıcılar olarak elbette bizide üzüyor. Anlaşılan GSM operatörleri yüksek vergiler sonucu satışların düşmesinden şikayetçi. Ayrıca vergi ödemekten telefonla konuşamayan insanlar var. Bu durumu Mobil dünya Kongresi 2013'te dile getiren Vittorio Colao ayrıca Vodafone Çiftçi Kulübü ile ilgili övgü dolu cümleler de kurdu. "Her yerde bunu konuşuyoruz. Gerçekten de Türkiye'deki iş arkadaşlarımız basit bir fikrin üzerinde çok başarılı bir iş modeli yarattı" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

 
tic
Top