0

Android işletim sistemli telefonlarınız için yep yeni bir Twitter uygulaması yayınlandı. Uzun zamandır beklenen Carbon isimli uygulama Twitter deneyiminizi güçlendirecek bir yapıda. Dots&Lines isimli firma tarafından neredeyse bir sene önce duyurulan Carbon For Twitter uygulaması gecikmelerle yayınlandı.


Google Play Store'dan şu an indirilebilen uygulama Mobil Twitter için bir çok ekstra özellik ve geliştirme getirmiş durumda. Dots&Lines firması uygulamayı ilk etapta ücretli olarak sunmak istediysede firmanın kurulduğu yer ve Google ile yaşanan teknik sıkıntılardan dolayı ücretten vazgeçmişlerdi. Şimdilerde Twitter İçin Carbon uygulaması ücretsiz olarak Google Play üzerinden indirilebilir durumda.


Getirdiği yeniiklerden bazılarını sıralayacak olursak en önemli gelişmelerden biri ekran kaydırma konusunda. Bir Tweet üzerine tek tıklama ile yapabileceğiniz bütün etkinliklere ulaşabiliyorsunuz. Mobil Twitter için daha gelişmiş bir profile sahip oluyorsunuz. Ayrıca görüntü kaliteside harikalaştırılmış görünüyor. Hesaplarınız arasında geçiş yapmakta mobil imkanlara göre çok kolaylaştırılmış şekilde karşımıza çıkıyor.

Bunun gibi daha bir çok özelliği Google Play Store adresinden indireceğiniz Carbon For Twitter uygulamasında bulabilirsiniz.  


Yorum Gönder

 
tic
Top