0

TTNET'in yaptığı basın toplantısında önemli gelişmelerden bahsedildi. Toplantıda genel olarak TTNET'in genel olarak 2013 vizyonundan ve gerçekleşecek projelerden bahsedildi. Şu an 6 milyon müşterisi bulunan TTNET'in daha kaliteli hizmet için çabaladığı vurgulandı. Şimdi toplantıdan küçük detaylar verelim.

TTNET'in CEO'su Abdullah Orkun Kaya Dijital Müşteri Evreni sözünü sürekli duyulacağını vurguladı. Önümüzdeki zamanlarda TTNET'in sunacağı çok yeni servislerinde sözünü veren Abdullah Kaya TTNET'i ileri götürecek gelişmelerin yaşanacağını vurguladı.



Toplantıda bahsedilen en önemli gelişmelerden biri e-ticaret sektörüne atılacak adımlar oldu. Çeşitli anlaşmalarla yapılan alışverişlerin faturadan ödenmesi sağlanacak müjdesini veren yetkili bu sayede müşterinin satın alma işlemini kolaylaştıracaklarına vurgu yaptı.



TTNET'in oyun yapımcısı Sobee ile birleştiği konusundan bahsedilen toplantıda, bu gibi sinerjilerle şirketin daha da ileri götürüleceğinden önemle bahsedildi. Değinilen diğer konu ise Tivibu üzerinden yapılan mesajlaşmalar oldu. Yapılan değerlendirmede mesajlaşmaların en çok film önermek için yapıldığı söylendi.  

Yorum Gönder

 
tic
Top