0

Yakın zaman önce çıkan IOS 6.1 Jailbreak'ten sonra Apple Jailbreak yapılmaması için önlem olarak uygulama geliştiriciler için IOS 6.1.1 beta güncellemesini yayınlamıştı. Beta güncellemesini yayınlamadan önce ise Jailbreak yapmanın güvenlik açıklarına neden olacağı ile ilgili bir uyarı yapan Apple hemen ardından insanların ilgilerini uyandırmak için IOS 6.1.1 beta güncellemesini yayınladı.



Beta'dan sonra tam sürümü yayınlayan Apple çıkan bazı haberler nedeniyle sanırız biraz sıkıntıya girmiş durumda. The Telegraph gazetesinde yapılan habere göre Vodafone İngiltere 'den iPhone 4S için bu güncellemenin yapılmaması konusunda kullanıcıları uyarı yapıldı. Uyarının sebebi ise 3G bağlantısında yavaşlamalar olduğu yönünde gelen şikayetler. Ayrıca IOS 6.1.1 güncellemesini yapan kullanıcıların SMS gönderirken ve alırken de sıkıntılar yaşadığı belirtiliyor. Bunun yanında çeşitli forumlarda IOS 6.1.1 güncellemesini yapan kullanıcıların şarj süreleriyle ilgili sıkıtnılarının arttığı yönünde şikayetler yapılıyor.




Vodafone İngiltere bu şikayetlerin Apple şirketine iletildiğini belirtti; ama Apple'dan durumla ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Apple'ın son zamanlarda yaptığı bu eksik güncellemeler kullanıcıların canını sıkmış durumda.

Bütün bunların üzerine Apple 4S için hataları kapatan bir sürüm yayınladı. Açıkların şu an için kapatıldığı söyleniyorç Gele şikayetleri değerlendireceğiz. 

Yorum Gönder

 
tic
Top