0
Windows 8 işletim sistemi daha yeni çıktı. Ancak mağazası daha yeni açılmasına rağmen birçok uygulama bu mağazaya yüklendi. Bu mağazada bedava uygulamalar da var ücretli uygulamalar da var. Ücreti görünce şaşırmayın. 
Windows 8 mağazası Apple’ın ve Google’ın mağazası kadar gelişmiş olmasa da kısa sürede Windows 8’in mağazasının bu kadar gelişmesi hızlı bir süreç. 

Windows 8’in pahalı uygulamalarından biri olan MBE Review uygulaması ABD vatandaşlarına özel bir uygulama. Bu uygulama ABD vatandaşlarını Baro sınavına hazırlıyor. Bu sınav bir ABD vatandaşı için parlak bir gelecek demek. Bu uygulama bu nedenle hazırlanmış. İçinde 1000’i aşkın test sorusu var ve bu sorular Baro sınavında sınava girenlere oldukça yardımcı oluyor. Bu nedenle ABD vatandaşları da paraya kıyarak bu uygulamayı satın alıyorlar. Gelecekleri için bu uygulamayı gerekli görüyorlar. Bu uygulamanın değeri 399.99 dolar.

Bu uygulama Windows 8 Store’daki ikinci pahalı uygulama. Birinci pahalı uygulama ise 499.99 dolar. Bu uygulamanın adı ise EMR Surface. Uygulamanın değerini yukarıda söyledim. Oldukça pahalı bir uygulama.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top