0

Blackberry'nin en son telefonu Z10 bildiğiniz gibi RIM'in yeni işletim sistemi Blackberry 10 ile piyasaya sürüldü. Daha önce çıkan haberlerde Blackberry'nin iki adet telefonu piyasaya süreceği yönündeydi. Haber detayları piyasaya Blackberry 10 işletim sistemiyle sürülecek olan bu iki telefon dan ilkinin Z10 modeli olduğu yönüdneydi ve Blackberry Z10 şimdi piyasada.

Yayınlanan haberler doğrultusunda Blackberry Z10 telefonunun yurtdışı satış rakamlarının gayet iyi olduğu anlaşılıyor. Ürünün şu an piyasada olduğu ülkelerde talep beklenenden de üst düzey. Özellikle İngiltere çok konuşuluyor. İnsanların teknik özelliklerinden çok telefonun işletim sistemini merak ettikleri konuşuluyor.


Blackberry Z10 Yurtdışı Fiyatları


Şimdi Blackberry Z10 fiyatlarından bahsedelim. Şu an 740 $'dan satılan telefon ülkemizde 1300 liraya denk geliyor. Ama sizde biliyorsunuz ki ülkemizde fiyat bundan daha yüksek olacaktır. Özellikle vergiler dikkate alındığında telefonun fiyatı 1300 liradan kesin bir şekilde daha yüksek olacaktır. Ama son zamanlarda dünyada çok fazla kullanılan yöntem olan operatör destekli telefon satışları sayesinde telefon uygun taksit ve ödeme seçenekleriyle ülkemizde de sunulduğunda yüksek talep görebilir. Hangi GSM Operatörümüz telefonu ilk olarak satmaya başlayacak elbette bilmiyoruz. Detayları bekliyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top