0
Türkiye Elektrik-Elektronik Strateji Belgesi Ve Eylem Planı Tanıtım Toplantısı’nın yapılmasının ardından Vestel’in CEO’su Turan Erdoğan yaptığı açıklamada bu yılın sonuna kadar Vestel markasıyla akıllı telefon pazarına gireceklerini açıkladı. 
Vestel’in CEO’su Turan Erdoğan şu anda bir prototiple incelemeler yaptıklarını dile getirdi. Ancak yılsonuna kadar bu prototipin binlerce akıllı telefona dönüşeceğini de ekledi. Vestel akıllı telefon pazarına girerek Samsung ve Apple’a rakip olacak. Bakalım Vestel de bu iki dev marka gibi akıllı telefon pazarının zirvesine ulaşabilecek mi? 

Vestel şu sıralar çeşitli satın almalarla büyümeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarına girecek cesareti de sanırım buradan buluyor. Vestel yakın zaman önce İtalyan elektronik şirketi Dikom’u satın aldı. Bu satın almalar bir süre böyle devam edecek. Çünkü Vestel hedefinin yüzde 15 büyüme olduğunu açıkladı. 

Yılsonunda yerli bir akıllı telefon ilk olarak Türkiye pazarlarında olacak. Bu akıllı girişimlerin Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyoruz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top