0
Tabletler son zamanlarda çok ilgi görmeye başladılar. Bilgisayarlardan sıkılan insanlar tabletlere yönelmeye başladılar. Tabletlere ilgi göstermeye başlayan insanlar güçlerinin yettiği kadar tablet almaya çalışıyorlar. Kaliteli olsun ya da kalitesiz olsun fark etmez diyerek tablet alıyorlar. 
Tabletler her alandan insanlara avantaj sağlıyor. Örneğin kolay taşınabilirlik, kaliteli video izleme, her yerde internete girebilme gibi avantajları bizlere sunuyorlar. Ancak düzgün bir şey alacağım derseniz bir miktar parayı gözden çıkartmak zorunda kalacaksınız. Bunu yapmak istemeyebilirsiniz. O zaman size çok cazip bir teklifimiz var. Hem iyi marka bir tablet, hem de ucuz. Üstüne bir de Windows 8 işletim sistemi. 
Söylenenlere göre Acer bir Windows 8 tablet çıkartmayı planlıyor. Normalde böyle bir olay dikkat çekmezdi. Ancak Acer’in üreteceği tabletin hem işletim sistemi, hem de fiyatından dolayı çok dikkat çekti. Fiyatı 99 dolar olarak duyduk. Ancak henüz Acer’den bir açıklama gelmiş değil. Yakın zamanda Acer’den bir açıklama gelmesini ümit ediyoruz. Geldiği zaman ilk işimizi haberimizi sizlerle paylaşmak olacaktır.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top